Concert TOST de l’Arnau Obiols

divendres 14 de juny, 21.30

Concert de cants, música i sons del Pirineu. TOST, que en català arcaic vol dir aviat, és un cant contemporani a la muntanya, un homenatge a
la terra, a allò més proper, al que és de tots i no és de ningú –el que ens és comú-, com ara la natura i aquestes cançons, o allò immaterial i efímer, com els sons i els dies que vivim. Un ritu sonor íntim. Un art primitiu i nou alhora. (Durada 50 minuts). Entrada de franc però amb reserva al 608 055 666 o info@alinyamuntanya.cat.

Menjant amb voltors 

dissabte 15 de juny, 10.00

Farem l’activitat més coneguda de la Muntanya d’Alinyà: Menjant amb voltors. Es tracta d’una caminada amb parades i explicacions des del centre de visitants i agrobotiga la Rectoria, fins al mirador dels Voltors, des d’on s’observa com aquestes magnífiques aus ens sobrevolen i baixen a alimentar-se a un canyet proper. Apta per a famílies.

Posta de sol al tossal de l’Àliga

dissabte 15 de juny, 19.30

Caminada fàcil a darrera hora del dia per veure la posta de sol des del tossal de l’Àliga, una talaia magnífica de tota la vall d’Alinyà. Un cop a lloc, farem un tast de productes de la zona i així agafarem forces per tornar de nit al punt d’inici, l’airós poble de l’Alzina d’Alinyà. Hi haurà una sorpresa faunística a mig camí!

Anem a mirar isards

diumenge 16 de juny, 08.30

Excursió amb tot terreny primer, i a peu després, per anar a veure isards a la part alta de la Muntanya d’Alinyà. Cal dur prismàtics i una mica d’esmorzar per a mig matí.

 

Descobrim Sant Ponç i Sant Esteve

diumenge 16 de juny, 10.00

Anirem a l’ermita de Sant Ponç, a uns 35 minuts a peu d’Alinyà, per saber-ne la seva història de la mà d’experts investigadors de l’Institut Comarcal d’Estudis de l’Alt Urgell (IECAU). Activitat de franc però amb reserva al 608 055 666 o info@alinyamuntanya.cat.

 

Per a totes les activitats cal inscripció prèvia al 608 055 666 o info@alinyamuntanya.cat.  Els preus varien en funció del nombre d’activitats que es facin, i de les edats (nens fins a 12 anys).

 

Activitats organitzades per: