La capital de la Cerdanya celebra aquest cap de setmana la XIII edició del Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà amb la participació de 20 equips.

El cúrling torna a la pista de gel del Club Poliesportiu de Puigcerdà. Ho farà aquest cap de setmana. És la rentrée de la temporada ja que la competició oficial s’iniciarà en breu. Abans, però, i tal i com s’ha fet aquests últims anys, l’entitat cerdana Cúrling Puigcerdà organitza el Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà que s’ha convertit en un referent i en una de les proves més importants d’aquest esport al sud d’Europa.

La XIII edició d’aquest trofeu se celebra aquest cap de setmana, dies 12, 13 i 14, a la capital de la Cerdanya. La competició arrenca el divendres, a les 18 hores, amb els primers partits. La prova internacional aplega en aquesta edició a 20 equips que provenen de diferents parts del món: Suïssa, Estats Units, Escòcia, Itàlia, Andorra, País Basc, Castella i Lleó, França i Catalunya. 

La prova comença divendres i es desenvolupa al llarg del cap de setmana, en diferents rondes de partits, fins el diumenge dia 8, a les 13:30 hores, que serà quan es jugarà la final. A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel” (que és com s’anomena aquest tipus de competició en el món del cúrling), també s’han organitzat diversos esdeveniments de caire social per a tots els participants.

Aquest trofeu és possible gràcies a la feina que realitzen una vintena de membres del Cúrling Puigcerdà Pànxing, de forma voluntària, així com al suport que l’entitat rep del Club Poliesportiu Puigcerdà i de diferents institucions com ara l’Ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i Pànxing.

Descarrega’t el quadre de partits