Aquest diumenge 09 de febrer s’ha celebrat a l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa, La Traça Muga, competició d’esquí de muntanya i de raquetes de neu que ha decidit els Campionats de Catalunya d’ambdues modalitats però que també està oberta per a públic no competitiu

 

L’estació d’esquí nòrdic d’Aransa, ha estat aquest diumenge 9 de febrer, el punt de partida de la sisena edició de la Traça Muga, la prova d’esquí de muntanya i raquetes de neu organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca (UEU).

La Traça Muga, que se celebra cada dos anys, combina el caràcter competitiu amb el popular. El principal objectiu és que els participants gaudeixin de l’excepcional entorn natural del massís del Monturull – Perafita, compartint itineraris entre l’Alt Urgell i la Baixa Cerdanya. Aquest any les condicions d’innivació han estat excel·lents i la meteorològica bona per a la pràctica d’aquests esports.

La cursa d’esquí de muntanya, que es disputa en parelles de dos, campionat de Catalunya per Equips , organitzada per la FEEC i d’on ha sortit els campions de Catalunya del 2020.
El recorregut de la cursa llarga és 19Km i 1750 metres de desnivell positiu i, el curt 11Km i 1.150 de desnivell.

Pel que fa a la prova amb raquetes, també ha decidit els Campions de Catalunya en una cursa amb un recorregut de 9Km i 450 metres de desnivell i una proposta més assequible per passar un bon dia a la neu amb colla o amb la família que te uns 100 metres menys de desnivell.

Descarrega’t la classificació de raquetes

Descarrega’t la classificació d’esquí de muntanya